1 de febrer de 2019

CatComú nega que rebutgés pagar la defensa de Nuet en el judici de el 1-O

CatComú nega que rebutgés pagar la defensa de Nuet en el judici de el 1-O
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 1 Febr. (EUROPA PRESS) -

La direcció de CatComú ha assegurat aquest divendres que és "fals" que el partit rebutgés col·laborar en el pagament de la defensa del diputat dels comuns al Parlament Joan Josep Nuet en el judici del procés sobiranista, segons una informació interna que els coordinadors nacionals del partit Ramon Arnabat i Candela López, i la coordinadora d'Organització, Susanna Segòvia, han enviat al Consell Nacional del partit a través d'un grup de Telegram al que ha tingut accés Europa Press.

Així han respost a les informacions que asseguraven que Nuet havia dit que CatComú no s'havia ofert a sufragar-li les despeses de la seva causa judicial i que començaria una campanya de recollida popular de fons, segons 'El Periódico'.

Al missatge, els comuns expliquen que la direcció del partit va oferir en una reunió "tota la col·laboració política i econòmica en la defensa" de Nuet i que ell va dir que faria una campanya pròpia.

"Com no pot ser d'una altra manera, des de Catalunya en Comú respectem l'estratègia de defensa del company i per això ens vam comprometre a recolzar la seva campanya, en el format que ell considerés més adient", sostenen.

Així mateix, insisteix que recolzaran a Nuet: "Volem deixar clar que la direcció de Catalunya en Comú donarà tot el suport, com sempre hem fet, polític i també econòmic, en la defensa del nostre company".

Contador

Més llegides