8 de desembre de 2018

Casado: "Volem un pacte de 47 escons amb Cs i veurem si altres partits faciliten la investidura amb la seva abstenció"

Casado: "Volem un pacte de 47 escons amb Cs i veurem si altres partits faciliten la investidura amb la seva abstenció"
EUROPA PRESS

MÚRCIA, 8 Des. (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha assenyalat aquest dissabte a Múrcia, en una trobada que ha mantingut amb periodistes, que les negociacions per formar govern a Andalusia "s'han de fer de manera discreta". "El que volem és un pacte de 47 escons amb Ciutadans i una vegada que aconseguim aquest acord, veurem si hi ha altres formacions polítiques que volen facilitar la investidura amb la seva abstenció o consideren que les línies marcades en aquest acord són positives per Andalusia".

"L'important és que el andalusos ens han donat un mandat, el de propiciar un canvi de Govern, pràcticament un canvi de règim després de 40 anys d'estructura 'clientelar' i d'inmobilisme del Govern socialista", ha apuntat el líder dels 'populars'.

Així, ha subratllat, "no podem caure en la decepció que va suposar el canvi al País Basc de Patxi López amb suport del Partit Popular o allò que venia Pascual Maragall del tripartit suposadament no nacionalista. En aquest cas, l'alternança ha de ser no d'un mer Govern, ni de forma instrumental perquè tot segueixi igual, sinó un canvi de política de manera radical a Andalusia".