Casado prega a Sánchez que apliqui un nou 155 perquè Catalunya està "batasunitzada" i és "un camp de batalla"

8 de desembre de 2018

MÚRCIA, 8 Des. (EUROPA PRESS) -

El líder del PP, Pablo Casado, ha pregat aquest dissabte al president del Govern, Pedro Sánchez, que apliqui l'article 155 de la Constitució a Catalunya perquè, amb els disturbis dels últims dies, aquesta comunitat s'ha convertit en un camp de batalla per la 'kale borroka'" i la seva política s'ha "batasunitzat".

Així ho ha exigit Casado durant un míting a Múrcia, en el qual ha presentat els candidats del partit per a les eleccions locals i autonòmiques de maig a la regió, i en el qual ha promès que el primer que farà si arriba a la Moncloa és tornar a activar el citat precepte constitucional per intervenir l'autonomia de Catalunya.

Casado ha recalcat que aquesta comunitat "se li ha anat de les mans al Govern" de Sánchez i que ja ni tan sols la Generalitat "controla els Comitès de Defensa de la República (CDR) als quals ha vingut encoratjant el propi president Quim Torra.

"Els deien que estrenyessin i han estret massa", ha denunciat fent referència als enfrontaments amb els Mossos i els corts de carreteres que estan protagonitzant membres d'aquests comitès i de l'organització juvenil Arran.

Contador