21 de febrer de 2021

Seat demana als polítics contundència davant els "grups aïllats" que causen disturbis

Seat demana als polítics contundència davant els "grups aïllats" que causen disturbis
SEAT

BARCELONA, 21 febr. (EUROPA PRESS) -

Casa Seat ha lamentat l'atac al seu local dissabte a la nit a Barcelona, durant les protestes en suport a Pablo Hasel, i ha demanat als polítics "que reforcin la seguretat, que frenin aquesta onada de violència i que actuïn contundentment contra aquests grups aïllats".

Fonts de Seat han explicat a Europa Press que els atacs d'aquests dies són obra de persones que "aprofiten manifestacions a favor de la llibertat d'expressió per danyar la imatge de la ciutat i les seves empreses", mentre que Barcelona ha de ser segura i lliure per a tothom que hi viu i treballa, diuen.

El local que ocupa la cantonada del passeig de Gràcia i l'avinguda Diagonal va patir danys materials a l'entrada, i els autors de l'atac "van posar en risc la integritat física del personal i dels visitants" que hi havia en aquell moment.

Les mateixes fonts han afirmat que dilluns reobriran, perquè volen seguir "treballant a favor d'aquesta llibertat d'expressió i de creació" que Casa Seat propugna d'ençà que va obrir, el juny de 2020.

Des d'aleshores --defensen-- Casa Seat ha esdevingut un punt de trobada per debatre sobre el futur, perquè professionals i emprenedors intercanviïn idees, i és també un centre cultural que acull concerts, exposicions i debats: "En resum, un espai de llibertat d'expressió i de creació".

Contador

Més llegides en Aldia Espanya