11 de febrer de 2019

Carles Tusquets detallarà el 22 de febrer els eixos del seu projecte per presidir la Cambra de Barcelona

Carles Tusquets detallarà el 22 de febrer els eixos del seu projecte per presidir la Cambra de Barcelona
CANDIDATURA CARLES TUSQUETS

BARCELONA, 11 Febr. (EUROPA PRESS) -

El financer Carles Tusquets detallarà el divendres 22 de febrer els eixos de la seva candidatura, el programa i l'equip que presentarà per optar a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Tusquets va anunciar la intenció de concórrer en les eleccions de la cambra el juny passat i, des de llavors, ha anat formant un equip de professionals que defineix com a transversal i que aglutina persones del món de l'emprenedoria, directius i autònoms de diferents sectors econòmics.

Per a Tusquets, la Cambra de Barcelona ha de tenir "una veu forta i independent" que representi tota la societat civil emprenedora.

Així mateix, ha avançat que l'Equip Cambra Tusquets Creem Futur treballarà per a la integració dels joves, la diversitat cultural i el talent femení com els eixos de renovació de la institució.

Sobre la presència territorial, Tusquets considera que les deu delegacions de la Cambra de Barcelona són "vitals" per al desenvolupament de les relacions empresarials i per aquest motiu treballarà per impulsar-les.

Contador

Més llegides