4 de febrer de 2019

Capella creu que l'objectivitat "ha brillat per la seva absència" en la instrucció del judici per l'1-O

Capella creu que l'objectivitat "ha brillat per la seva absència" en la instrucció del judici per l'1-O
@LASMANANAS_RNE

BARCELONA, 4 Febr. (EUROPA PRESS) -

La consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella, ha considerat que "l'objectivitat ha brillat per la seva absència" en la instrucció del judici pel procés sobiranista que començarà la setmana vinent a Madrid.

En una entrevista aquest dilluns a RNE recollida per Europa Press, ha dit que "la instrucció no ha estat justa" i ha instat el TS a que apliqui totes les garanties necessàries perquè els acusats tinguin un judici just.

A més, ha demanat que es permeti la participació d'observadors internacionals, que "poden dotar d'objectivitat el procediment judicial".

Preguntada per si el Govern central ha de reconèixer el president de l'Assemblea Nacional de Veneçuela, Juan Guaidó, com a president legítim del país, ha assenyalat que els països han d'abordar "les seves qüestions democràticament" i sense ingerències.

"No hi ha d'haver interferències de tercers països. Això és aplicable a tot el planeta, ens agradi més o ens agradi menys, i per tant és evident que és una interferència. Seran els veneçolans els que han de decidir com regeixen la seva vida", ha afegit.

Contador

Més llegides