26 de març de 2020

Calvo rep l'alta hospitalària i seguirà el tractament mèdic aïllada des de casa

Calvo rep l'alta hospitalària i seguirà el tractament mèdic aïllada des de casa
POOL

MADRID, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta primera del Govern central, Carmen Calvo, ha rebut aquest dijous al matí l'alta hospitalària després de tres dies ingressada per una infecció respiratòria a causa del coronavirus, segons ha anunciat l'executiu.

L'equip mèdic ha considerat que l'evolució del seu estat de salut és positiva i que no necessita continuar l'hospitalització. Per prescripció facultativa, seguirà el tractament mèdic des de casa, mantenint l'aïllament, indiquen fonts del palau de La Moncloa.

Aquest aïllament no li impedirà exercir les seves funcions perquè està previst que dilluns presideixi la Comissió General de Secretaris d'Estat i Sotssecretaris, l'òrgan que prepara el Consell de Ministres, per via telemàtica tal com va fer divendres passat.

Calvo va ingressar a la clínica Ruber de Madrid diumenge i dimecres es va confirmar que tenia el coronavirus. Amb ella, ja són tres les ministres que pateixen la malaltia, perquè la d'Igualtat, Irene Montero, i Política Territorial, Carolina Darias, també s'han encomanat.

Contador

Més llegides