29 de gener de 2019

Calvet demana al PP i Cs que "deixin de bloquejar" la tramitació del decret estatal sobre els VTC

Calvet demana al PP i Cs que "deixin de bloquejar" la tramitació del decret estatal sobre els VTC
EUROPA PRESS

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Territori de la Generalitat, Damià Calvet, ha demanat al PP i Cs que "deixin de bloquejar" la tramitació com a projecte de llei del reial decret llei que el Govern central va aprovar a finals del setembre i el Congrés va convalidar a l'octubre sobre els vehicles de lloguer amb conductor (VTC).

Així ho ha valorat aquest dimarts Calvet juntament amb la consellera de la Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern català, Elsa Artadi, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

Calvet ha sostingut que aquest bloqueig "afavoreix un sector en contra d'un altre" i que, quan es tramiti, el Govern de la Generalitat presentarà esmenes que blindin les seves competències i els eximeixin de responsabilitats patrimonials.

Ha afegit que l'Estat "ha provocat un nyap", en referència a la manera com ha regulat l'activitat dels vehicles VTC davant dels taxis.

En aquest sentit, ha subratllat que el Govern català "mai no rebutja competències per molt difícils que siguin", com creu que ho era regular l'activitat de plataformes com Uber i Cabify.

Contador

Més llegides