7 de desembre de 2018

CaixaBank i Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya renoven el seu acord de finançament

CaixaBank i Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya renoven el seu acord de finançament
CAIXABANK

BARCELONA, 7 Des. (EUROPA PRESS) -

CaixaBank, a través de la seva línia de negoci AgroBank amb el sector agroalimentari, ha renovat l'acord de col·laboració amb Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya per fomentar el finançament del sector i ajudar a desenvolupar l'activitat empresarial.

El conveni ha estat subscrit pel director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i el president de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, Ángel Villafranca, i beneficiarà les 3.740 cooperatives agràries i ramaderes que componen l'organització i als més d'1.150.000 socis adscrits, ha informat l'entitat bancària aquest divendres en un comunicat.

A més, CaixaBank també oferirà atenció personalitzada a tots els associats a través de les 1.000 oficines especialitzades i de l'equip integrat per 3.000 gestors formats en el negoci agrari.

Alcaraz ha destacat el compromís de l'entitat amb l'organització: "A través de les nostres més de 1.000 oficines AgroBank donem suport des del terreny tant a la cooperativa com als milers de cooperativistes que fan possible el seu funcionament".

Villafranca, per la seva banda, ha sostingut que aquest conveni permet a les cooperatives i als socis obtenir recursos financers adaptats a les seves necessitats de gestió, i ha destacat l'assessorament de CaixaBank en temes relacionats amb la internacionalització.