11 de febrer de 2019

Borràs i Vergés, convençudes que hi haurà una "solució" per al CAP Raval Nord i el Macba

"Reivindiquem el CAP i l'ampliació del Macba", diu Borràs

Borràs i Vergés, convençudes que hi haurà una "solució" per al CAP Raval Nord i el Macba
EUROPA PRESS

BARCELONA, 11 Febr. (EUROPA PRESS) -

Les conselleres de Cultura i Salut de la Generalitat, Laura Borràs i Alba Vergés, respectivament, han mostrat aquest dilluns el convenciment que hi haurà una "solució" per a la projecció del CAP Raval Nord i l'ampliació del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), que actualment es disputen el seu emplaçament a la Capella de la Misericòrdia.

En roda de premsa al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Vergés ha destacat que tant el Macba com el CAP Raval Nord "és evident que necessiten un espai", cosa que és indiscutible i urgent.

Vergés ha destacat que tots dos projectes no estan confrontats i que es treballa en una solució, i ha incidit que l'Ajuntament de Barcelona "també ha d'aportar" les seves solucions.

La consellera de Salut ha pronosticat que "les solucions hi seran" i que passen perquè cada espai tingui el seu lloc idoni, en els requisits indispensables per desenvolupar la seva tasca.

Vergés ha dit que en el cas de la seva competència, el CAP ha de situar-se a l'espai adequat i "no ha de ser sobre una estació transformadora", sinó que ha de ser on tingui els metres necessaris i tot allò que requereixi un centre d'atenció primària, ha detallat.

"CONVERSES"

Convençuda també que es trobarà una solució, Laura Borràs ha destacat que "les converses, hi són", i cada consellera des de la seva àrea de responsabilitat mira de reivindicar la necessitat de tots dos equipaments.

"Reivindiquem que el barri, la ciutat i el país han de tenir el CAP i l'ampliació del Macba", ha afegit la consellera.

"Estem mirant de resoldre un problema que nosaltres no hem creat", ha dit Borràs, que ha assenyalat la voluntat absolutament ferma i convençuda de resoldre'l.

"Estem absolutament segures que ho aconseguirem perquè és de justícia i és el que toca, tant per al CAP com per al Macba", ha agregat Borràs.

Contador

Més llegides