9 de abril de 2019

Batet demana a l'independentisme "perdre la por a defraudar els radicals" i a dialogar

Batet demana a l'independentisme "perdre la por a defraudar els radicals" i a dialogar
EUROPA PRESS

BARCELONA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

La ministra de Política Territorial i candidata del PSC a les eleccions generals per Barcelona, Meritxell Batet, ha demanat aquest dimarts als partits independentistes "perdre la por a defraudar els sectors més radicals" d'entre els seus votants.

Durant l'esmorzar-col·loqui 'Dinars Cambra' organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, acompanyat pel president de la institució, Miquel Valls, i la periodista Isabel Garcia Pagan, ha lamentat "la deriva clara de Catalunya, del procés d'independència, que s'ha alimentat dels efectes derivats de la crisi".

Ha afirmat que l'independentisme "ha edificat una proposta falsa i excloent, però efectista" amb derivades que ha criticat de populistes i amb una falta de responsabilitat i de projecte de Govern, en les seves paraules.

Batet ha lamentat que els partits que aposten per la independència hagin posat en qüestió el "consens bàsic, les institucions i la convivència", perquè considera que la crisi institucional s'ha traslladat a les famílies catalanes.

Per això, demana als partits independentistes "rectificar i apostar pel diàleg, perquè és veritat que hi ha marge per a l'acord i no és veritat que hi hagi marge per al projecte independentista".