Almeida dona l'enhorabona al nou president del PP de Catalunya i agraeix a Albiol la seva defensa per la llibertat

Almeida dona l'enhorabona al nou president del PP de Catalunya i agraeix a Albiol la seva defensa per la llibertat
10 de novembre de 2018 GRUPO POPULAR DE MADRID

MADRID, 10 Nov. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha transmès aquest dissabte la seva enhorabona al nou president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, que considera "la millor opció", i ha agraït a l'exdirigent del PP català Xavier García Albiol la seva defensa "per la llibertat i els drets dels catalans als moments més durs".

El diputat del PP al Parlament Alejandro Fernández ha estat triat aquest dissabte president del partit a Catalunya amb el vot del 97,1 per cent dels compromissaris del XV Congrés Autonòmic de la formació.

Estaven cridats a les urnes 750 compromissaris congregats a Sitges (Barcelona), que han escoltat les intervencions del president sortint i del propi Fernández, que ha estat avalat per àmplia majoria.

El diputat tarragoní va ser l'únic afiliat que va presentar els 90 avals necessaris per concórrer en el procés de renovació i va ser ratificat per la militància amb el 98,62 per cent de vots el passat 30 d'octubre, per la qual cosa arribava al XV Congrés com a candidat a president sense cap altre rival.

"Enhorabona al nou president del PP de Catalunya. Estic segur que és la millor opció per al PP, per a Catalunya i per a Espanya. Gràcies Albiol per defensar la Llibertat i els drets dels catalans en els moments més durs", ha escrit Almeida al seu compte de Twitter sota els hashtag '#15CongresPPC' i '#ElFuturodeCatalunya'.
Twitter bajo los hashtag '#15CongresPPC' i '#ElFuturodeCatalunya'.