Albiol s'acomiada com a president del PP català assumint el resultat de les últimes eleccions

Albiol s'acomiada com a president del PP català assumint el resultat de les últimes eleccions
10 de novembre de 2018 EUROPA PRESS

SITGES (BARCELONA), 10 Nov. (EUROPA PRESS) -

El fins aquest dissabte president del PP català, Xavier García Albiol, s'ha acomiadat del seu càrrec davant la militància al XV Congrés Autonòmic de la formació, celebrat a Sitges (Barcelona) amb un repàs a la seva trajectòria al capdavant de la formació i reconeixent que els últims resultats electorals "no han estat els esperats".

Ho ha dit en la seva intervenció al congrés prèvia a la proclamació del també diputat al Parlament Alejandro Fernández com a nou president del PP català, per qui ha demanat confiança: "Sabrà visualitzar el que hem de seguir fent o el que hem de canviar".

Albiol va arribar a la Presidència del PP català al març de 2017 com a substitut de l'ara secretària primera de la Taula del Congrés dels Diputats, Alícia Sánchez-Camacho, i deixa el lideratge del partit a Catalunya per centrar-se a recuperar l'Alcaldia de Badalona (Barcelona), que va governar de 2011 a 2015.

Ha agraït a membres del seu equip directiu la seva confiança i treball i, dirigint-se al seu successor, ha confiat que serà un bon expresident: "M'agradaria que puguis dir de mi el mateix que dic jo d'Alícia, que és que tant de bo jo sigui tan bon expresident com ha estat Alícia amb mi".

El president sortint ha repassat en el seu discurs la seva etapa al PP català, des del dia en què es va afiliar a Badalona (Barcelona) fins a la decisió de donar "un pas al costat", recordant la seva etapa com a alcalde i com a diputat en el Parlament en ple processo independentista.