5 de desembre de 2018

La 61a edició d'Expohogar reunirà 130 marques i preveu atreure 9.000 professionals

La 61a edició d'Expohogar reunirà 130 marques i preveu atreure 9.000 professionals
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

La 61a edició d'Expohogar, que tindrà lloc entre el 26 i el 29 de gener al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà 130 marques i preveu atreure 9.000 professionals procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i el sud de França.

Les marques presentaran les tendències de la temporada de primavera i estiu del 2019, i hi haurà diferents activitats com demostracions, tallers i xerrades, a més d'un nou servei d'assessorament personal dels experts en màrqueting digital i i-commerce, ha informat Fira de Barcelona aquest dimecres en un comunicat.

Expohogar habilitarà un espai denominat 'Special Expert Event' (SEE) amb l'objectiu de proporcionar un lloc dedicat als visitants del saló, en la seva majoria comerciants del petit i mitjà comerç, majoristes i distribuïdors, on trobaran formació, noves idees i inspiració per millorar el seu negoci i augmentar les vendes.

Les xerrades, els debats i les trobades personalitzades aniran a càrrec d'experts d'empreses especialitzades en màrqueting i comunicació online i offline, en visual merchandising i en escaparatisme i disseny, i se centraran en temes relacionats amb el canal retail, sistemes de venda i ús de les xarxes socials, entre d'altres.

La principal novetat d'aquest any serà un espai reservat a trobades 'B2B' gratuïtes entre els ponents i els professionals que desitgin rebre assessorament, suggeriments o una simple orientació sobre temes específics de manera totalment personalitzada.

Expohogar, de periodicitat bianual, és el saló organitzat per Fira de Barcelona dirigit a professionals dedicat als articles de regal, decoració, bijuteria, complements de moda, souvenirs, papereria i artesania.