COMUNICADO: El comerç a Sant Andreu, més a prop que mai

A tots ens agrada que a la xarcuteria del costat de casa ens reservin el millor pernil o que el cuiner del restaurant del carrer del costat conegui el nostre plat preferit. Doncs bé, aquests són els detalls que fan únic el comerç de barri i que l’Eix...

COMUNICAT: Cruïlla llança un programa de formació de professors en noves metodologies educatives

Barcelona, 5 d'octubre de 2016.- Cruïlla posa en marxa un programa de formació i assessorament sobre noves metodologies educatives adreçat a mestres i professors de Primària i ESO usuaris dels llibres del projecte Construïm, cosa que representa més de 7000 docents d'uns 800 centres educatius.

COMUNICADO: Arriba a Barcelona EL VIATGE DE LES RIALLES

Barcelona, 9 de maig de 2016.- Cruïlla presenta El viatge de les Rialles, un acte que tindrà lloc el proper dijous 12 de maig al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra de Barcelona i que està dirigit a mestres d’Educació Infantil, que podran participar...

COMUNICAT: Operaciones Franjo, immobiliària de Barberà del Vallés, Primer Premi Nacional de Vendes 2015

- El passat exercici va vendre 80 immobles per un valor superior als 12,1 milions d'euros, gràcies a la metodologia de l'escola de negocis immobiliaris del Club Noteges. - Maite Salgado, comercial d'aquesta immobiliària, és també guardonada amb el Primer Premi Nacional de Vendes per Agent, pels 44 immobles venuts del total de 80 de l'empresa.

COMUNICAT: UIC Barcelona i la Universitat César Vallejo estrenyen llaços a favor de la cooperació acadèmica i científica

Les dues universitats han firmat un conveni que s'aplicarà inicialment a l'àrea de Dret, però que es podrà estendre més endavant a altres facultats. Barcelona, 14 de setembre de 2015 - El rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i el rector de la Universitat César Vallejo (Perú) han signat un conveni de cooperació acadèmica, científica i cultural entre totes dues universitats.

COMUNICAT: El grup GN i el cercador Més Barcelona estrenen el portal Barcelona Notícies

El nou espai abasta tota la demarcació barcelonina i ofereix als usuaris un ampli ventall informatiu. El grup Girona Notícies (GN), amb la col·laboració del cercador local Més Barcelona, ha presentat avui el nou diari electrònic www.barcelonanoticies.

COMUNICAT: Clouding.cat: Un nou concepte de Servidors Cloud

Després de més de deu anys d'experiència en el negoci del Hosting i després de dos anys forjant aquest nou projecte, per fi neix Cloudi.ng. Un nou concepte de Servidors Cloud de l'empresa SiliconHosting, creada per qui coneix els detalls del negoci i...

COMUNICAT: El 22@ es posa en forma amb 'La Ruta dels Bars Saludables'

El CEM Nova Icària i diferents bars de la zona participen a la campanya popular 'Ruta dels Bars Saludables' per fomentar l'esport al barri i la vida activa. Aquest any es compleixen els 15 anys del naixement del barri del 22@ i, per a celebrar aquesta fita, el CEM Nova Icària, en col·laboració amb un nodrit grup de bars del barri, han decidit treballar conjunts en una campanya que busca fomentar la vida saludable i l'esport en els treballadors i ciutadans de la zona del 22@.

COMUNICAT: El Consell Regulador del Cava signa diversos convenis de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre

Vilafranca del Penedès (Barcelona), 14 de juliol de 2015.- El president del Consell Regulador de la DO Cava, Pere Bonet, convoca a diverses entitats sense ànim de lucre per a signar els respectius convenis de col·laboració econòmica corresponents a aquest exercici, atenent a l'acord pres pel Ple d'aquest organisme.
1

Més llegides