12 de febrer de 2019

Mauri diu que la ciutadania "acusa" el Tribunal Suprem des dels carrers com els presos ho fan "amb coratge i dignitat"

Mauri diu que la ciutadania "acusa" el Tribunal Suprem des dels carrers com els presos ho fan "amb coratge i dignitat"
ACN

El vicepresident d'Òmnium assegura que la "pròpia celebració" del judici és una "constatació més de la vulneració" de drets fonamentals

ACN

Barcelona.-El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha dit aquest dimarts al vespre abans de la manifestació contra el judici de l'1-O convocada per la seva entitat i l'ANC, que la ciutadania "acusa" el Tribunal Suprem "des dels carrers" tal i com ho estan fent els "presos polítics amb coratge i dignitat". Mauri ha recordat que el judici als líders independentistes "no hauria d'haver començat mai", i que la pròpia celebració és una "constatació més de la vulneració de drets fonamentals". El vicepresident de l'entitat ha assegurat que seguiran denunciant la "sistemàtica vulneració" d'aquests drets que l'Estat fa "en nom d'una unitat d'Espanya que no està defensada en cap tractat internacional i que no és cap dret fonamental".

"Per això avui, aquest dissabte i cada dia que faci falta sortirem al carrer per denunciar aquesta situació de manca de drets i llibertats", ha dit Mauri, entre crits de "llibertat presos polítics" dels manifestants concentrats a la plaça Catalunya.

Contador

Més llegides