16 de febrer de 2019

Els sindicats de la vaga del 21-F animen a recuperar el carrer per una ''república dels treballadors''

La Intersindical – CSC i USTEC demanen aturar-ho tot dijous que ve per recuperar drets perduts i combatre l'ofensiva generalitzada de la dreta

ACN

Barcelona.-Els sindicats Intersindical – CSC i USTEC, que convoquen i donen suport a la vaga general del proper dijous 21 de febrer han animat a la ciutadania a recuperar el carrer per una 'república dels treballadors'. Anna Masip, en nom del primer, ha defensat que la vaga s'ha convocat per recuperar el poder adquisitiu que s'ha perdut amb les retallades i perquè 'estem farts de l'empobriment i la desigualtat creixent'. Però també davant 'l'ofensiva generalitzada' de la dreta 'més reaccionària, demofòbica i lliberticida'. En nom d'USTEC, Ramon Font, ha criticat la judicialització de l'1-O en el sentit que als docents no se'ls ha permès explicar als alumnes què va passar i se'ls ha autocensurat. Font ha demanat que dijous s'aturi i tot i 'ens sentin des de les presons'.

Anna Masip i Ramon Font han estat els encarregats de tancar els parlaments de la manifestació amb el lema 'El dret a l'autodeterminació no és delicte' que s'ha fet aquest dissabte a la tarda a Barcelona.