6 de desembre de 2018

Els Mossos carreguen contra antifeixistes a la plaça 1-O de Girona que protesten contra la presència de Vox

Els Mossos carreguen contra antifeixistes a la plaça 1-O de Girona que protesten contra la presència de Vox
ACN

Els manifestants han tirat les tanques que hi havia a la zona i ara es troben en un lateral sota un fort dispositiu policial

ACN

Girona.-Els Mossos d'Esquadra han carregat aquest dijous contra un grup d'antifeixistes quan volien accedir a la plaça U d'Octubre de Girona, on està previst que aquest migdia s'hi celebri una concentració de Borbonia i Vox. La Plataforma Antifeixista Gironina ha convocat una concentració que ha començat a primera hora del matí a l'edifici de Correus de la capital del Gironès amb l'objectiu d'impedir l'acte convocat per la plataforma Borbonia, que té el suport de Vox, el PPC i PxC, sota el lema 'Units per la Constitució'. Quan els manifestants antifeixistes han arribat a la plaça, han tirat les tanques que hi havia i ha estat en aquest moment que els Mossos han carregat i els han dispersat pels carrers del costat.

En aquests moments, es troben en un lateral de la plaça envoltants d'un fort cordó policial. Entre els crits que s'hi senten hi ha 'Fora feixistes dels nostres barris', 'No passran' i 'Girona serà la tomba del feixisme'.