29 de gener de 2019

Els edificis municipals d'Amposta s'acabaran de connectar a la fibra òptica al llarg d'enguany

La Junta de Govern Local aprova l'adjudicació del desplegament del cable de la fibra així com la gestió de la xarxa per prop de 104.000 euros

ACN

Amposta.-Els edificis municipals d'Amposta estaran connectats amb una xarxa de fibra òptica al llarg d'aquest 2019. La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació tant del desplegament del cable de fibra com la gestió de la xarxa per un total de 103.700 euros en total -76.500 per al desplegament del cable de fibra i 27.200 per a l'electrònica-. En total, es desplegaran 5.760 metres de cable, que quedarà soterrat utilitzant canalitzacions municipals i de la Xarxa Oberta de Catalunya de la Generalitat, segons ha precisat el regidor de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica, Pau Cid. Actualment ja estan enllaçats amb fibra òptica pròpia l’edifici de l’Ajuntament, l’edifici administratiu, el de Serveis Socials, l’Oficina de Turisme, el Casal i la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC).

"Amb el desplegament d'ara, s'niran a l’Ajuntament la majoria d'edificis públics", ha explica l'alcalde, Adam Tomàs. Així quedaran units a l'Ajuntament la zona esportiva -pavelló 1 d'octubre, auditori municipal, pavelló poliesportiu, piscina municipal i el Centre de Tecnificació-, Centre Obert, les dues llars d'infants municipals, la policia local, Lo Pati, el Museu de les Terres de l’Ebre, l'hospital, la Residència de Gent Gran, el mercat municipal, l'edifici del Sindicat, el Centre d’Atenció Primària actual i l'edifici nou.