29 de gener de 2019

ACTUALIZACIÓ:Millora la situació a les vies del Pirineu però continua tancat el Port de la Bonaigua i la carretera a Coll de Pal

Es redueixen a tres els trams per on s'ha de circular amb cadenes per la neu

ACN

Barcelona.-L'afectació a les carreteres del Pirineu a causa de la neu ha millorat en les darreres hores i de la desena de trams de carretera per on s'havia de circular amb cadenes s'ha passat a tres, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Amb tot, continua tancat el Port de la Bonaigua (C-28) per risc d'allaus i la BV-4024 a Coll de Pal per vent i neu. Les vies on és obligatori circular amb cadenes són la C-28 al refugi d'Ares; la C-462, a Sant Llorenç de Morunys i la C-563 a Josa i Tuixén. També s'ha aixecat la restricció de camions i vehicles articulats a l'N-141, entre Bossòst i França, i a l'N-260, entre Ribera d'Urgellet i Soriguera (Port del Cantó).

Quan hi ha neu a la calçada, s'ha de conduir amb suavitat, no frenar bruscament, reduir la velocitat, mantenir la distància de seguretat entre vehicles i portar cadenes. Trànsit també recomana tenir el dipòsit de benzina ple.

Contador

Més llegides