11 de setembre de 2019

ACTUALIZACIÓ:El Col·legi de Periodistes condemna l'agressió a una periodista de TVE que cobria la concentració davant del Parlament

L'entitat exigeix "llibertat i respecte" per la feina dels professionals de la informació

ACN

Barcelona.-El Col·legi de Periodistes ha condemnat l'agressió a una periodista de TVE que aquest dimecres al vespre cobria una concentració davant del Parlament de persones que pretenien accedir a la cambra catalana. Durant una connexió en directe s'ha llençat un objecte que ha impactat al cap de la periodista, que malgrat tot ha pogut seguir fent la intervenció. "Tot el suport del Col·legi als professionals de TVE. Exigim una vegada més llibertat i respecte per la feina dels periodistes", ha afirmat l'entitat a Twitter. Ha afegit que "sense periodisme no hi ha democràcia".

(L'actualització inclou les reaccions del Grup de Periodistes Ramon Barnils i el Col·lectiu Ciutadella)Així mateix, el Grup de Periodistes Ramon Barnils ha mostrat també el seu suport a la periodista de TVE agredida mentre treballava. "Els periodistes hem de poder fer la nostra feina en llibertat", han afegit en una piulada.De la seva banda, el Col·lectiu Ciutadella ha lamentat que, una vegada més, la llibertat de premsa i d'expressió es veu "amenaçada pels intolerants" i han mostrat el seu suport als companys de TVE.