Valls critica la presència d'EnComú en el seu escarni: "Els independentistes, Podem i Colau estan en la intolerància"

Valls critica la presència d'EnComú en el seu escarni: "Els independentistes, Podem i Colau estan en la intolerància"
5 de desembre de 2018 EUROPA PRESS - EUROPA PRESS

MADRID, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

L'ex-primer ministre francès i candidat a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha criticat aquest dimecres la presència de la diputada d'EnComú Lucía Martín en el seu escarni a la roda de premsa d'aquest dimecres al barri del Raval de Barcelona.

Després que una trentena de persones boicotegés un acte de Valls al centre de la ciutat comtal, el candidat ha carregat contra el que considera un "anacronisme democràtic" i ha comparat l'actitud de la diputada associada a Podem amb les protestes dels independentistes.

"Queda clar que els independentistes radicals, Podem, l'extrema esquerra i l'equip de Colau estan en el mateix: la intolerància i no permetre el debat democràtic", ha assegurat en una entrevista a Cadena Ser.

Valls considera que aquest episodi és "greu" però ha reiterat que accions com la que va patir aquest dimarts no impediran el debat democràtic. Assenyala l'ex-primer ministre francès que la intolerància es combat amb "moderació, "democràcia" i "parlant als barcelonins dels seus problemes".

Al seu parer, el creixement de partits populistes tant en l'espectre de l'esquerra com de la dreta es deu a l'enfonsament dels partits tradicionals que no parlen dels problemes reals de la gent. "Quan es pensa abans en la marca del partit que en la marca del país, regió o ciutat, la miopia es paga cara", ha asseverat.

Contador