29 de gener de 2019

El PDeCAT critica la "paràlisi" del Govern de Colau per recuperar el Tramvia Blau

El PDeCAT critica la "paràlisi" del Govern de Colau per recuperar el Tramvia Blau
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

Els regidors del PDeCAT a Barcelona Francina Vila i Jordi Martí han criticat aquest dimarts la "paràlisi" del Govern d'Ada Colau per tornar a posar en funcionament el Tramvia Blau, després d'un any fora de servei per modernitzar la infraestructura.

Han reclamat en un comunicat que l'executiu municipal impulsi un projecte i la inversió per recuperar aquesta històrica infraestructura ferroviària entre la plaça Kennedy i la del Doctor Andreu per l'avinguda Tibidabo, ha destacat el grup municipal en un comunicat.

"El Tramvia Blau és una icona de la ciutat, i no es mereix el mal tracte de qui ens governa", ha asseverat Martí, que també presideix el Consell de Districte de Sarrià-Sant Gervasi, districte en el qual se situa el traçat del tramvia.

Vila --regidor de Mobilitat del grup municipal-- ha qualificat d'"urgent i prioritari" que l'executiu de Colau aprovi els projectes executius i comprometi les inversions que han de fer possible la recuperació d'aquest transport.

Han avançat que el seu grup municipal promourà iniciatives per recuperar el tramvia tant en la propera comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat com en el ple de Sarrià-Sant Gervasi i en el consell d'administració de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que opera el servei.

Contador

Més llegides