2 de febrer de 2019

L'Ajuntament de Barcelona reforma el carrer Caracas com a "eix cívic" a Sant Andreu

L'Ajuntament de Barcelona reforma el carrer Caracas com a "eix cívic" a Sant Andreu
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 2 Febr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat la reforma del carrer Caracas al districte de Sant Andreu, que uneix els barris de Bon Pastor i Baró de Viver, per reforçar el seu paper com a "eix cívic" d'aquests barris i fent-ho compatible amb l'activitat industrial que acullen.

En un comunicat aquest dissabte, el consistori ha informat que la proposta preveu major seguretat per als vianants i garanteix una millora de la qualitat urbana al llarg de tot el carrer, d'acord amb les aportacions fetes pels veïns durant les sessions de participació ciutadana celebrades l'any 2016.

Les obres suposaran una inversió de 3,43 milions d'euros i està previst que finalitzin a principis de novembre.

El carrer Caracas, de 822 metres de longitud, només es pot creuar a través del pas de vianants de la confluència amb el carrer Potosí, per la qual cosa les obres, amb la finalitat de pacificar el trànsit, col·locaran quatre nous passos de zebra amb semàfor a l'altura dels carrers Cuzco, Maracaibo, de l'escola Monlau, i del centre de reciclatge existent.

A més, aprofitant l'ample del carrer de 25 metres, s'habilitaran noves zones d'estada més amples, amb nous bancs, papereres i més il·luminació.

D'acord amb el caràcter d'àrea industrial, es mantindrà l'aparcament de vehicles en bateria a banda i banda del carrer, mentre que les zones dels passos amb semàfor es reserven a aparcament de motocicletes per facilitar la visibilitat al pas de vianants.

Contador

Més llegides