13 de febrer de 2019

Un itinerari per a vianants i ciclistes unirà Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts

Un itinerari per a vianants i ciclistes unirà Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts
DIPUTACIÓ DE BARCELONA

BARCELONA, 13 Febr. (EUROPA PRESS) -

La Diputació de Barcelona ha elaborat un projecte d'itinerari per a vianants i ciclistes a la carretera BV-2002 entre Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts, que té per objectiu incentivar i consolidar de manera segura i ordenada la mobilitat entre tots dos municipis, els polígons industrials i el Parc Agrari del Baix Llobregat.

El diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, ha presentat a tots dos ajuntaments el projecte, que s'executarà en dues fases i compta amb un pressupost global de 2,2 milions d'euros, ha detallat la Diputació en un comunicat.

L'itinerari tindrà una plataforma compartida de vianants i ciclistes de tres metres d'ample, anirà paral·lelament a la carretera --la qual estarà dividida per una barrera de fusta-- i salvarà els diferents desnivells del terreny, en què s'habilitaran més passos de vianants.

Fàbrega va visitar a Sant Vicenç dels Horts juntament amb la seva alcaldessa, Maite Aymerich, les obres de la travesera urbana de la BV-2005, que la Diputació està executant per millorar l'accessibilitat i la seguretat viària, per un import d'1,69 milions d'euros.

Amb l'alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, Anna Martínez, va presentar l'itinerari per a vianants entre la rotonda de l'estació de FGC i el vial de servei del Canal de la Dreta a Sant Vicenç dels Horts.

Contador

Més llegides