Els usuaris puntuen amb un 8 el servei del tramvia de Barcelona, segons una enquesta

Els usuaris puntuen amb un 8 el servei del tramvia de Barcelona, segons una enquesta
8 de novembre de 2018 EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

Els usuaris han puntuat amb un 8 sobre 10 el servei del tramvia de Barcelona, segons l'Estudi de Satisfacció de Viatgers d'Tram, que valora amb un 8,10 de mitjana el servei de Trambaix i amb un 8,07 el de Trambesòs.

Segons ha informat Tram aquest dijous en un comunicat, l'informe mostra que la "satisfacció espontània" dels usuaris ha millorat respecte el 2017, i destaca l'increment en la percepció dels usuaris de les línies T5 i T6 de tramvia.

L'estudi, dut a terme entre el darrer 28 de maig i el 12 de juny a 2.263 persones, permet conèixer l'opinió dels viatgers i el grau de satisfacció dels viatgers majors de 14 anys que utilitzen el servei en dies laborables.

Tram també ha assenyalat que l'Índex de Qualitat percebut del Trambaix i el Trambesòs es manté "estable" respecte a l'edició anterior prop dels vuit punts, i destaca la tendència positiva de les línies T1, T2 i T4, per sobre de la mitjana.

L'informe subratlla la satisfacció dels usuaris amb l'accessibilitat a l'andana i al tramvia com, seguit de la rapidesa del trajecte i la puntualitat del servei, i l'empresa ha destacat que el perfil mitjà del viatger és una dona d'entre 41 i 64 anys, que viu a Barcelona i que fa un o més d'un viatge al dia.