El barri del Besòs i el Maresme de Barcelona estrena els jardins públics Dolors Canals

El barri del Besòs i el Maresme de Barcelona estrena els jardins públics Dolors Canals
10 de novembre de 2018 AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 10 Nov. (EUROPA PRESS) -

El barri del Besòs i el Maresme, en el districte de Sant Martí de Barcelona, ha obert aquest dissabte un nou espai públic, que portarà el nom de la científica barcelonina Dolors Canals i Farriols, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Es tracta del terreny situat entre els carrers Perpinyà i Palerm, i entre Cristòbal de Moura i Pere Moragues, que ha estat urbanitzat amb l'objectiu que es converteixi en un nou espai ciutadà i en el qual les entitats cíviques i culturals de la zona puguin organitzar activitats de tot tipus.

El nou punt de trobada, amb verd i jocs infantils, rescata un dels últims solars que quedaven en el districte de Sant Martí amb qualificació urbanística de zona verda i encara pendent d'urbanització.

El nom triat vol retre homenatge a una científica barcelonina pionera en l'engegada de projectes educatius per a nens de 0 a 3 anys, va ser mèdica, biòloga i pedagoga de formació, els seus principals estudis científics se centren en la importància del tracte rebut en la primera infància en el desenvolupament de les persones.

El nou espai disposa de vuit pomes discontínues on s'han plantat diferents espècies arbustivas i el paviment, fora d'aquests parterres, és de formigó de colors, combinat amb altres trams de paviment de cautxú, on se situen en l'àrea dels jocs infantils.