Barcelona rep el premi a la millor gestió del turisme al World Travel Market

Barcelona rep el premi a la millor gestió del turisme al World Travel Market
8 de novembre de 2018 EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

Barcelona ha estat reconeguda per la seva gestió en l'afluència de turistes amb el premi 'Overall winner' i per ser la millor entenent el turisme en el context de la sostenibilitat amb el premi 'Best for Managing Success', al congrés turístic europeu World Travel Market celebrat a Londres aquesta setmana.

El jurat del premi 'Overall winner' ha reconegut la iniciativa de Barcelona de separar la promoció de la gestió i per abordar transversalment el fenomen turístic, i ha considerat que la seva experiència ha d'inspirar les altres destinacions, ha explicat l'Ajuntament en un comunicat aquest dijous.

El regidor de Turisme, Agustí Colom, ha explicat que aquests premis signifiquen un reconeixement del canvi que s'ha fet a la ciutat, que aborda la gestió "des del turisme sostenible i responsable" i que equilibra aquesta activitat amb la vida ciutadana, ha relatat en un comunicat.

El director de Turisme de Barcelona, Joan Torrella, ha estat el responsable de recollir els premis aquest dimarts, ha assenyalat que el reconeixement no és perquè Barcelona hagi aconseguit ser una ciutat sostenible sinó perquè "la seva manera d'abordar el fenomen turístic, amb tota la complexitat, neix d'una visió integradora que procura l'equilibri de la ciutat".

El certamen és una de les cites de referència del sector i reuneix anualment a Londres responsables del turisme, hotelers, operadors de viatges i agents del sector turístic internacional.