31 de gener de 2019

Barcelona impulsa una app que agrupa diversos serveis de mobilitat

Barcelona impulsa una app que agrupa diversos serveis de mobilitat
DIPUTACIÓ DE BARCELONA - ARCHIVO

BARCELONA, 31 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha creat una nova aplicació de mobilitat, Smou, que permet l'accés directe als principals serveis de mobilitat de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), com l'AREA, els aparcaments B:SM o la xarxa pública de recarrega elèctrica.

Així, es podrà pagar l'estacionament regulat en superfície a través del mòbil mitjançant apparkB, que fins ara tènia una aplicació específica, però ha evolucionat per integrar-se en la nova app, ha explicat l'Ajuntament en un comunicat d'aquest dijous.

Els usuaris poden obtenir també el tiquet de l'AREA a través de Smou, pagant només pel temps exacte d'estacionament, i sense la necessitat de desplaçar-se al parquímetre ni de deixar el tiquet físic al cotxe.

L'app també inclou mobilitat compartida, ja que ofereix els vehicles compartits de Drivy i la bicicleta compartida, així, tota la informació del Bicing està incorporada a Smou, que mostra la ubicació de les estacions antigues i noves, i un mapa de la xarxa de carrils bici de la ciutat.

En un mapa, Smou mostra també la ubicació dels 44 aparcaments municipals de la xarxa B:SM, i informació com el seu horari, tarifes o serveis.

Contador

Més llegides