8 de abril de 2019

La Fabra i Coats repassa 77 projectes artístics duts a terme amb alumnes en una exposició

La Fabra i Coats repassa 77 projectes artístics duts a terme amb alumnes en una exposició
JAUME PITARCH/MOISÈS BROGGI

BARCELONA, 8 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Centre d'Art Contemporani-Fabra i Coats repassa 77 projectes artístics realitzats amb alumnes de secundària en l'exposició 'Aquí hem trobat un espai per pensar', que es podrà veure entre el 12 d'abril i el 30 de juny, ha informat el centre en un comunicat aquest dilluns.

L'exposició inclou aquests projectes artístics duts a terme al llarg de les nou primeres edicions de 'Creadors en residència als instituts de Barcelona', dut a terme conjuntament entre l'Institut de Cultura i el Consorci d'Educació.

En l'exposició es podran veure juntes per primera vegada creacions d'artistes com Domènec, Jaume Pitarch, Jordi Mitjà, Àngels Margarit, Josep Pedrals, Lúa Coderch, Luz Broto y Maria Arnal.

El programa convida artistes de generacions, tradicions i disciplines diverses a desenvolupar un projecte artístic propi juntament amb un grup d'alumnes de secundària.

Aquests projectes suposen una oportunitat per visibilzar la investigació, les qüestions de fons i el pensament que hi ha darrere de cadascuna de les obres.