14 de febrer de 2020

La companyia IT Dansa presentarà quatre coreografies en una única funció a Terrassa

La companyia IT Dansa presentarà quatre coreografies en una única funció a Terrassa
JOSEP AZNAR

TERRASSA (BARCELONA), 14 febr. (EUROPA PRESS) -

La companyia IT Dansa, creada per l'Institut del Teatre (IT) de la Diputació de Barcelona, presentarà el proper 22 de febrer al Centre Cultural Terrassa quatre coreografies en una única funció.

Es tracta de 'The prom' de Lorena Nogal, 'In memoriam' de Sidi Larbi Cherkaoui, 'Whim' d'Alexander Ekman i 'Wad-Ras' de Montse Sánchez i Ramón Baeza, en unes actuacions que s'emmarquen dins de la 37a Temporada BBVA de Dansa, ha informat l'equipament cultural en un comunicat.

'The prom' és un "collage musical" dels anys 80 en què Nogal ha mirat de mostrar la nostàlgia i les incerteses de la joventut, acompanyat també d'humor. Per la seva banda, 'In memoriam' integra la tendresa i l'agressió envers les dones.

'Whim' és una peça "vital i sorprenent" que descriu el caos de la societat moderna amb dosis d'alegria i moments entranyables i, finalment 'Wad-Ras', el nom que rep la presó de dones de Barcelona, aborda la frustració, la falta de llibertat, la repressió, la por i la solitud.

És la tercera cita en el calendari del 2020 de la 37a Temporada BBVA de Dansa, en una programació que compta amb l'actuació, entre d'altres, del Ballet Nacional d'Espanya, en una doble funció, els dies 28 i 29 de març.